Friday, December 17, 2010

.oh my hanis zalikha.

Oh my Hanis! I admire you sangat-sangat. You are the type yang buat everything so perfect yet effortlessly. Betul eh, you are effortlessly beautiful, esp. your hair. Suka :) Cantek banget. That day, my cuzzy lahirkan baby girl, rambut baby dia cantek, Pob style ala-ala Victoria Beckham. Hmm, tapi kalau i, i nak baby girl i hairstyle ala Hanis :) Boleh?

[ Ini Pob hair ala VB yang baby girl tu. ] 

 [ Tapi i nak baby girl i hairstyle macam u :) ]

Tengok, cantek n effortless sangatlah you ni. Then, last week I layan Youtube, tengok Victoria Secret Fashion Show for 2011. Teruja lagi, coz tengok Rosie Huntington-Whiteley catwalk on runway, she looks like you, tapi in a way you're Malay, menjadikan you very cantek if compared to her :) I asyik-asyik cakap kat my hubby, pointed excitedly on the screen suruh dia tengok Rosie, kat vclip tu either macam Hanis ke tak. But pls know, you are way prettier than her.

 [ Rosie Huntington-Whiteley, pretty ]

[ Hanis Zalikha, prettier! ]

Another thing, I guess banyak readers you like you sebab you tak lokek bagi tips berguna kat weols. Ingat tak on how you give tips nak buat rambut cantek melalui hair bun, then u review tentang shampoo Dove or any other products. Suka sangat okay. Apa-apa jer yang you preview I memang try, hihi :) 

Furthermore when you cover on figure watcher, terus I semangat2 jadikan skinny jeans I as my figure watcher. Though now sad to say kalau I nak zip up my 24" skinnies tu jadikan I layak untuk iklan Kellog's K, ouch :( 

Then, after baca you cover tentang kebaikan ikan as source for Omega 3 yang baik untuk otak tu pun buat I terpengaruh. At least sekarang I sudi dah membeli keropok lekor or makan keropok berperisa ikan sebab you pun buat camtu. Oh you are so influential bcz I memang tak suka ikan :)

And you terel sangat in your study, I pun kagum gak though I dah kerja sekarang. Guess anak-anak muda luar sana harus lebih banyak ikut jejak langkah you, funky but tak lupa pelajaran :) I cikgu tau, so cikgu memang suka kat budak pandai, sebab selalunya budak pandai and dapat score sebab dia study, hihi. Betul tak?

Other than that, I pun suka tengok you yang for me pandai berdikari n pandai jaga adik-adik. Nanti I ada kids pun I nak ajar them supaya berdikari, tak nak la jadi brat kan. I nak mereka matang macam you, tak susahkan ibubapa coz pandai jaga diri. (okay now I sound like a mama, haha).

K lah,dah panjang sangat dah entry ni. So HZ, I wish you all the best in your life. Harap you stay as what we knew you through your belog, jaga diri baik-baik. Taknak lah one day tengok Hanis masuk belog gossip ntahpapantah macam kids now, yang upload pix rating tinggi tak senonoh okay, sebagai bukti perangai tak senonoh. Cz weols suka Hanis yang clean sekarang.

That's it gorgeous. Love you! :)

p/s. Photo credit goes to Google image and Facebook Hanis Zalikha :)

2 comments:

Hanis Zalikha said...

I went OMG! Hehehe thanks babe! You've inspired me so much more! Lots of love xx.

noa hamrin said...

Thx Hanis for your time :) me too went OMG reading your comment, love u!